Günümüzde giderek artan hızlı tüketim eğilimi, yeme alışkanlıklarımızı da derinden etkiliyor ve zaman zaman sağlıksız yemek seçimlerine yol açıyor. Bu problemden yola çıkarak Genç AR-GE programı kapsamında, öğrencilerimizin sağlıklı beslenme konusunda bilinçlenmelerini, neleri tükettiklerinin farkına varmalarını, sağlıklı ve lezzetli alternatifler oluşturmanın da mümkün olduğunu deneyimlemelerini sağlamak amacıyla 20.05.2025 Salı günü 09:30-12:30 saatleri arasında, İl Millî Eğitim Müdürlüğü Ek Hizmet Binasındaki Pastacılık Atölyesinde, 15 öğrencimize, Nuh Çimento Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yiyecek İçecek Hizmetleri Alan Şefi Fatma Zehra ATASEVER ‘in eğitmen olarak yer aldığı Sağlıklı Lezzetler Atölyesi düzenlenmiştir. Bu atölyede işbirliği içinde çalışan öğrencilerimiz kendi yiyeceklerini ve içeceklerini üretmeyi deneyimlemiş, sağlıklı yaşam alışkanlıkları kazanma yolunda önemli adımlar atmışlardır.