Etkinliğimiz kapsamında, genellikle ara öğünlerde çay servisi yanında ikram edilen ve özellikle çocuklarımızın büyük bir keyifle tükettiği muffinleri, bu kez daha sağlıklı bir hale getirmek ve farkındalık oluşturmak amacıyla farklı bir şekilde hazırladık. Katılımcıların gluten hassasiyetine dikkatini çekmek ve çölyak hastalığı konusunda bilinç oluşturmak için muffinlerimizi glutensiz un kullanarak pişirdik. Böylece hem sağlıklı beslenmeye yönelik bir örnek sunulmuş hem de gluten alerjisi ve çölyak hastalarının yaşadığı zorluklara dikkat çekilmiştir. Katılımcılar bu özel ikramdan memnun kalmış ve etkinliğimiz amacına ulaşmıştır. Etkinliğimize toplamda 25 öğrenci katılmış olup bunların 7 tanesi proje içeriğinde yer alan dezavantajlı öğrenci grubundan oluşmaktadır.